Основна інформація

Тип документу
Проектна документація
Реєстраційний номер в ЄДЕССБ
PD01:2616-8441-9972-4529
Версія документу
№1
Статус реєстрації
Зареєстровано (внесено реєстратором)
Статус документу
Діючий
Документ
№2402-ХС-21 від 11.05.2021
Орган, що видав
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ХЕРСОНІНЖАВТОСЕРВІС" (14135838) Версія №2 Статус (поточна)
Назва об’єкта
Будівництво закладу громадського харчування на перетині просп. Миколи Бажана та Харківського шосе у Дарницькому районі м. Києва
Вид будівництва
Нове будівництво
Перелік видів робіт, виконаних проектувальником (генпроектувальником)
Креслення, Загальна пояснювальна записка, Проект організації будівництва, Енергоеффективність
Кількість стадій проектування
Одна стадія
Поточна стадія проектування
робочий проект (РП)
Код ДКБС
1230.4 Їдальні, кафе, закусочні та т. ін.
Тип
Проектна документація
Об'єкт споруджуються із залученням бюджетних коштів, коштів державних і комунальних підприємств, установ та організацій, а також кредитів, наданих під державні гарантії?
Ні
Належність майнових прав на проектну документацію (право змінювати проектну документацію)
Замовник
Затвердження проектної документації
ZA01:2769-4513-2512-9855

Адреса

Адреса Адреса згідно експериментального порядку Наказ
м. Київ , перетин просп. Миколи Бажана та Харківського шосе не присвоювалась не призначалась

Інформація про замовників

Правовий статус Назва
Юридична особа ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ГРАНД-ПЕТРОЛ" (39641883)

Земельні ділянки

Кадастровий номер Документ на земельну ділянку Площа Цільове призначення Функціональне призначення
8000000000:90:168:0007 договір оренди землі, 413 від 26.12.2018 інший №5245-VI від 6.09.2012, виданий: Верховна Рада України ; інший №2768-ІІІ від 25.10.2001, виданий: Верховна Рада України договір купівлі-продажу №161 від 13.03.2015, виданий: Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Алещенко Т. О. 0.748 га 03.07 Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі не зазначено

Містобудівні умови та обмеження

Реєстраційний номер
MU01:4528-1707-5660-5896
Документ
№16 від 11.01.2022
Орган, що видав
ДЕПАРТАМЕНТ МІСТОБУДУВАННЯ ТА АРХІТЕКТУРИ ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ) (26345558)
Статус документа
Діючий
Вид будівництва
Нове будівництво
Додатковий вид будівництва
-
Назва об’єкта будівництва, що повинна відображати вид будівництва та місце розташування об’єкта
Будівництво закладу громадського харчування на перетині просп. Миколи Бажана та Харківського шосе у Дарницькому районі м. Києва
Гранично допустима висотність будинків, будівель та споруд у метрах
4.1 за намірами замовника. Остаточно висоту визначити проєктною документацією, розробленою відповідно до вимог ДБН Б.2.2-12:2019 «Планування та забудова територій», ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги», ДБН В.2.2-25:2009 «Будинки і споруди. Підприємства харчування (заклади ресторанного господарства)», із забезпеченням нормативної освітленості об'єкта та суміжної забудови.
Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки
0 Відсоток забудови земельної ділянки розміщення об’єкта проєктування визначити відповідно до положень ДБН Б.2.2-12:2019 «Планування та забудова територій», ДБН В.2.2-25:2009 «Будинки і споруди. Підприємства харчування (заклади ресторанного господарства)», ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги», із дотриманням нормативних побутових і протипожежних розривів, забезпечення нормативної інсоляції та освітленості приміщень об'єкта та суміжної забудови. При розрахунку відсотку забудови земельної ділянки врахувати розміщення автостоянок (згідно з розрахунком необхідної кількості машино-місць відповідно до вимог державних будівельних норм) в межах земельної ділянки.
Максимально допустима щільність населення в межах житлової забудови відповідної житлової одиниці (кварталу, мікрорайону)
0 Не розраховується для об’єкта проектування. Не вимагається

Етапність проектування

Інформацію не зазначено

Об’єкти будівництва

# Назва об'єкта Вид будівництва Тип об'єкта Ідентифікатор об'єкта

Техніко-економічні показники

Об'єкт - Заклад громадського харчування 3312616850583455274

Нове будівництво


Показник Обов'язковість Значення Примітка За чергами та пусковими комплексами
1 Площа ділянки (га), 0.748
2 у тому числі 0.29 площа майданчика в межах ділянки проектування
3 Площа забудови, м2 536.25
4 Загальна площа будівлі, м2 Так 498.29
5 Гранична висота будівлі/споруди, м 4.1
6 Загальна площа приміщень, м2 471.07
7 Площа приміщень(місць) загального користування (в тому числі допоміжних), м2 0
8 Кількість поверхів, од 1
9 Загальна кількість працюючих, осіб 36
10 Річна потреба в електроенергії, МВт·год 1.4163
11 Будівельний об`єм, м3 2627
12 Ступінь вогнестійкості, 2
13 Загальна кількість машино-місць на тимчасових стоянках, шт 9
14 Річна потреба в воді, тис.м3 9.8623
15 Тривалість будівництва, міс 6

Матеріали проекту "Схвалювальна частина (ТЕО, ТЕР, ЕП)"

Інформацію не зазначено

Матеріали проекту "Затверджувальна частина (П, РП)"

Найменування основного комплекту робочих креслень Марка Примітка
1 Водопровід та каналізація ВК
2 Опалення, вентиляція та кондиціонування ОВ
3 Проект організації будівництва ПОБ
4 Енергоефективність ЕЕ
5 Оцінка впливу на навколишнє середовище ОВНС
6 Технологія виробництва ТХ
7 Конструкції металеві КМ
8 Електротехнічні рішення ЕТР
9 Пожежогасіння кухонного обладнання ПКО
10 Пожежна сигналізація пс
11 Генеральний план ГП
12 Зовнішні мережі водопостачання і каналізації ЗВК
13 Електротехнічні рішення ЕТР
14 Конструкції бетонні (залізобетонні) КБ
15 Пояснювальна записка ПЗ
16 Архітектурні рішення АР

Відповідальні особи

Посада ПІб, Сертифікат Документ про призначення
Головний інженер проекту (ГІП) НОСКОВ ВЛАДИСЛАВ ОЛЕКСАНДРОВИЧ (АР 001779, АР 001780, АР 000638, АР 017854) Наказ №4 від 18.01.2022

Відповідальні особи матеріалів проекту "Схвалювальна частина (ТЕО, ТЕР, ЕП)"

Інформацію не зазначено

Відповідальні особи матеріалів проекту "Затверджувальна частина (П, РП)"

Найменування основного комплекту робочих креслень ПІб, Сертифікат Документ про призначення
1. Водопровід та каналізація (ВК)
№ від
2. Опалення, вентиляція та кондиціонування (ОВ)
№ від
3. Проект організації будівництва (ПОБ)
№ від
4. Енергоефективність (ЕЕ)
№ від
5. Оцінка впливу на навколишнє середовище (ОВНС)
№ від
6. Технологія виробництва (ТХ)
№ від
7. Конструкції металеві (КМ)
№ від
8. Електротехнічні рішення (ЕТР)
№ від
9. Пожежогасіння кухонного обладнання (ПКО)
№ від
10. Пожежна сигналізація (пс)
№ від
11. Генеральний план (ГП)
№ від
12. Зовнішні мережі водопостачання і каналізації (ЗВК)
№ від
13. Електротехнічні рішення (ЕТР)
№ від
14. Конструкції бетонні (залізобетонні) (КБ)
№ від
15. Пояснювальна записка (ПЗ)
№ від
16. Архітектурні рішення (АР)
№ від
17. Інженерно-технічні заходи по запобіганню аварійних ситуацій та ліквідації наслідків (ІТЗ)
№ від

Завдання на проектування

Реєстраційний номер
ZP01:4140-0106-1658-7771
Документ
№б/н від 18.01.2022
Орган, що видав
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ХЕРСОНІНЖАВТОСЕРВІС" (14135838) Версія №2 Статус (поточна)
Назва об’єкта
Будівництво закладу громадського харчування на перетині просп. Миколи Бажана та Харківського шосе у Дарницькому районі м. Києва

Технічні умови

Наявність технічних умов Тип технічних умов Причина відсутності Документ, що підтверджує відсутність необхідності Реєстраційний номер Номер технічних умов Тип технічних умов Дата технічних умов Організація, яка видала
Так підключення до електричних мереж TU01:3461-5283-3299-3626 ЦНП2-1125-21 підключення до електричних мереж 28.05.2021 ПРАТ "ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ" (41946011) Версія №1 Статус (поточна)
Ні водопостачання та водовідведення Наявність існуючого договору з постачальником ( необхідними потужностями)

Субпроектувальники

Інформацію не зазначено

Субпроектувальники матеріалів проекту "Схвалювальна частина (ТЕО, ТЕР, ЕП)"

Інформацію не зазначено

Субпроектувальники матеріалів проекту "Затверджувальна частина (П, РП)"

Найменування основного комплекту робочих креслень Організація субпроектувальника Роботи, які виконані cубпроєктувальником Головний проектант субпроектувальника
1. Водопровід та каналізація (ВК)
2. Опалення, вентиляція та кондиціонування (ОВ)
3. Проект організації будівництва (ПОБ)
4. Енергоефективність (ЕЕ)
5. Оцінка впливу на навколишнє середовище (ОВНС)
6. Технологія виробництва (ТХ)
7. Конструкції металеві (КМ)
8. Електротехнічні рішення (ЕТР)
9. Пожежогасіння кухонного обладнання (ПКО)
10. Пожежна сигналізація (пс)
11. Генеральний план (ГП)
12. Зовнішні мережі водопостачання і каналізації (ЗВК)
13. Електротехнічні рішення (ЕТР)
14. Конструкції бетонні (залізобетонні) (КБ)
15. Пояснювальна записка (ПЗ)
16. Архітектурні рішення (АР)
17. Інженерно-технічні заходи по запобіганню аварійних ситуацій та ліквідації наслідків (ІТЗ)

Інженерні вишукування матеріалів проекту "Схвалювальна частина (ТЕО, ТЕР, ЕП)

Інформацію не зазначено

Інженерні вишукування матеріалів проекту "Затверджувальна частина (П, РП)"

Тип інженерних вишукувань та обстежень Примітка
Інженерно-Геологічні вишукування

Обгрунтовані відхилення від будівельних норм матеріалів проекту "Схвалювальна частина (ТЕО, ТЕР, ЕП)

Інформацію не зазначено

Обгрунтовані відхилення від будівельних норм матеріалів проекту "Затверджувальна частина (П, РП)"

Інформацію не зазначено

Експертиза проект

Реєстраційний номер
EX01:2644-2290-3703-3334
Документ
№21/1464 - 07/22 від 21.07.2022
Орган, що видав
ТОВ "ЄВРОЕКСПЕРТИЗА" (44209844)
Назва об’єкта
Будівництво закладу громадського харчування на перетині просп. Миколи Бажана та Харківського шосе у Дарницькому районі м. Києва
Тип експертного звіту
щодо розгляду проектної документації на будівництво
Тип експертизи
первинна
Напрям експертизи
  • З питань міцності, надійності, довговічності
  • З питань охорони праці
  • З питань екології
  • З питань пожежної безпеки
  • З питань техногенної безпеки
  • З питань енергозбереження
  • Архітектурно-планувальні рішення
  • З питань санітарного і епідеміологічного благополуччя населення
  • З питань створення умов для безперешкодного доступу осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення
  • Проектна документація
    PD01:2616-8441-9972-4529 №2402-ХС-21 від 2021-05-11 (видав ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ХЕРСОНІНЖАВТОСЕРВІС") / Наявні експертизи: EX01:2644-2290-3703-3334
    Головний експерт проекту
    Лучко Андрій Іванович (АЕ 005924 )
    Скан-копія
    Договів на виконання експертного звіту
    №1464 від
    Статус документа
    Діючий
    Сукупний показник
    3
    Стадія проектування
    Робочий проєкт
    Спосіб будівництва
    Відсутність черг будівництва та пускових комплексів

    Оцінка впливу на довкілля

    Інформацію не зазначено

    Енергетичний сертифікат

    Інформацію не зазначено

    Існуючі обєкти нерухомого майна

    Інформацію не зазначено

    Пов'язані документи

    Тип документу Реєстраційний номер Статус документу Статус реєстрації Версія документу

    Розділи