Основна інформація

Тип документу
Експертиза проекту
Реєстраційний номер в ЄДЕССБ
EX01:6271-6778-7883-0730
Версія документу
№3
Статус реєстрації
Зареєстровано (внесено реєстратором)
Статус документу
Діючий
Документ
№275.3954.22 від 31.08.2022
Орган, що видав
ДП "Західний ЕТЦ " (20774790) Версія №1 Статус (поточна)
Назва об’єкта
«Реконструкція приміщення складу ТзОВ «РІО Шампіньйон » під цех по виробництву м’ясних консервів без втручання в несучі конструкції по вул.. Львівській, 15 в с. Стрептів Кам’янко –Бузького району Львівської області.»
Код проектної документації
PD01:8258-1630-6299-8906 Зміни №4 №1235.22 від 0022-05-11 (видав ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ІНКОМПРОЕКТ") / Наявні експертизи: EX01:6271-6778-7883-0730
Напрям експертизи
З питань міцності, надійності, довговічності
Головний експерт проекту
КОМПІЙ АНДРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ (АЕ 004881, АЕ 005787, АЕ 004588, АЕ 006584, АЕ 005212, АЕ 004442 )

Кошторисна вартість

Інформацію не зазначено

Кошторисна вартість за чергами

Інформацію не зазначено

Адреса

Адреса Адреса згідно експериментального порядку Наказ
Львівська обл., Львівський район, Кам'янка-Бузька територіальна громада, с. Стрептів (станом на 01.01.2021), вулиця Львівська , б. 15 не присвоювалась не призначалась

Інформація про замовників

Правовий статус Назва
Юридична особа ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "РІО ШАМПІНЬЙОН" (34219442)

Об’єкти будівництва

# Назва об'єкта Вид будівництва Тип об'єкта Ідентифікатор об'єкта

Відповідальні особи

Посада Напрям експеритизи ПІб
Головний експерт проекту З питань міцності, надійності, довговічності
КОМПІЙ АНДРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ (АЕ 004881, АЕ 005787, АЕ 004588, АЕ 006584, АЕ 005212, АЕ 004442)

Інформація про проєктну документацію

Реєстраційний номер
PD01:8258-1630-6299-8906
Орган, що видав
ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ІНКОМПРОЕКТ" (32483263)
Вид будівництва
Реконструкція без зміни зовнішніх геометричних розмірів
Перелік видів робіт, виконаних проектувальником (генпроектувальником)
Розділи: ПЗ, Звіт про технічне обстеження та висновки, АР, КБ
Кількість стадій проектування
Одна стадія
Поточна стадія проектування
робочий проект (РП)
Код ДКБС
1251.5 Будівлі підприємств харчової промисловості
Об'єкт споруджуються із залученням бюджетних коштів, коштів державних і комунальних підприємств, установ та організацій, а також кредитів, наданих під державні гарантії?
Ні
Належність майнових прав на проектну документацію (право змінювати проектну документацію)
Замовник
Дата договору на розробку документації
11.05.22
Номер проектної документації
1235.22
Статус документа
Діючий

Додаток до експертного звіту

Замовник проекту: ТзОВ “РІО Шампіньйон” (ідентифікаційний код 34219442) .

Юридична адреса : вул. Львівська, 15, с. Стрепетів, Кам”янко- Бузький район, Львівська область


Генеральна проектна організація: ПП “Інкомпроект”(ідентифікаційний код 32483263 ).

Юридична адреса: вул. Рубчака, 14/34, м. Львів , 79026

Головний інженер проектуОдобеско Ірина Броніславівна валіфікаційний сертифікат провідного інженера-проектувальника серії АР018696 (інженерно-будівельне проектування у частині забезпечення економії енергії щодо об”єктів будівництва класу наслідків (відповідальності) СС3 (значні наслідки)), виданий 18.01.2022р. атестаційною архітектурно-будівельною комісією ВГО “Гільдія проектувальників у будівництві”).


Вихідні дані:

  • завдання на проектування, затверджене директором ТзОВ “РІО Шампіньйон” Назар І.В. та погоджене головним інженером ПП “Інкомпроект” Одобеско І.Б.;

  • договір оренди земельної ділянки № б/н від 05.12.2017р. укладений між Головним управлінням Держгеокадастру у Львівській області (Орендодавець) та ТзОВ “РІО Шампіньйон” (Орендар) про оренду земельної ділянки площею 4.0000га (кадастровий номер 4622186600:12:000:0238) на території Стрептівської сільської ради Кам”янка-Бузького району Львівської області;

  • акт про державну реєстрацію прав на нежитлові будівлі ( поз.1 і поз.2) ТзОВ “РІО Шампіньйон” від 10.01.2012р., виданий КП ЛОР “Чевоноградське міжміське бюро технічної інвентаризації”;

  • дозвіл на спеціальне водокористування від 15.02.2022 № 24/ЛВ/49д-224;

  • технічні умови приєднання до електричних мереж № 131-98 /2 від 08.01.2008р., видані ВАТ “Львівобленерго”;

  • лист вих. № 151 від 15.08.2022р. ТзОВ “РІО Шампіньйон” про приєднання проектованого об”єкту до існуючих інженерних мереж;

  • розрахунок класу наслідків (відповідальності) - класи наслідків: СС-1, виконаний ГІП Одобеско І.Б.


Склад наданої документації:

  • шифр 1235.22- І.1:

    - Том 1. Пояснювальна записка.

    - Том 2. Звіт про технічне обстеження та висновки, щодо можливості реконструкції приміщення складу без втручання в несучі конструкції по вул. Львівській, 15 в с.Стрептів Кам”янка-Бузького району Львівської області, виконаний ФОП Лобзіна О.М. (кваліфікаційний сертифікат АЕ №000567).

    - Том 3. Креслення марок АР і КБ.



Проектні рішення

Проектом передбачено реконструкцію приміщення складу, розташованого на виробничій території підприємства ТзОВ “РІО Шампіньйон” на вул. Львівській, 15 в с. Стрептів Кам”янко-Бузького району Львівської області, під цех по виготовленню м”ясних консервів.

За результатами технічного обстеження, проведеного у 2021р. експертом з технічного обстеження будівель і споруд Лобзіною О.М. (кваліфікаційний сертифікат АЕ №000567) встановлено:

1. Обстежувані технічні приміщення, що підлягають реконструкції з пристосуванням під цех по виготовленню консервів розташовані у частині одноповерхової без підвалу будівлі та мають розміри в осях 21,20х23,60м Будівля забезпечена інженерним мережами: електропостачання, газопостачання, водопостачання, водовідведення.

2. Основні конструктивні елементи будівлі : фундаменти — стрічкові монолітні залізобетонні та стовпчасті збірні залізобетонні; огороджуючі стіни - із збірних залізобетонних стінових панелей та цегляні; каркас- залізобетонні напіврами; покриття — збірні залізобетонні ребристі плити; покрівля- металевий профлист.

3. Технічний стан в цілому обстежуваної частини будівлі визначений як задовільний.

4. Для розташування цеху в обстежуваній будівлі рекомендовано: влаштувати нові перегородки та демонтувати існуючі з метою встановлення нового обладнання; виконати оздоблювальні роботи та влаштувати підлоги у відповідності до технологічного призначення приміщень; встановити нове обладнання та підключити його до інженерних мереж; провести ремонт окремих ділянок замощення.

Архітектурні і конструктивні рішення

Реконструкцією існуючого складського приміщення в осях “1-2”,“А-Г” під цех по виготовленню м”ясних консервів передбачено :

- влаштування перегородок товщиною 80мм, 60мм із сендвіч-панелей по металевому каркасу;

- влаштування покриття підлог із керамічної плитки та поліуретан- цементного покриття;

- встановлення внутрішніх і зовнішніх металевих та металопластикових дверей;

- пробивання отвору шириною 1400мм в існуючій цегляній стіні по осі “1” в осях “В-Г” з влаштуванням металевої перемички із двох швелерів № 16У з”єднаних болтами М16х500 з гайкою і шайбою.

Запроектована конструкція підлог відповідно до призначення приміщень:

тип 1: існуюче покриття підлоги; клейова суміш СМ-17 — 6мм; керамічна плитка — 9мм; заповнення швів СЕ-3;

тип 2: існуюче покриття підлоги; гідроізоляційна плівка; клейова суміш СМ-17 — 6мм; керамічна плитка - 9мм; заповнення швів СЕ-3;

тип 3: існуюче покриття підлоги; грунтовка; поліуретан-цементне покриття - 6мм.

Металевий каркас перегородок: стійки — із профільних труб 100х100х4 та 50х50х4; прогони — із профільних труб 80х80х5 та кутників 75х75х6. Металеві стійки і верхні прогони кріпляться до плит покриття розпірними анкерами. До підлоги база стійок із сталевого листа товщиною 6мм кріпиться  розпірними анкерами.

Панелі перегородок - сендівч-панелі типу РаNеltech. Панелі кріпляться до прогонів самонарізними шурупами.

Металеві елементи фарбуються емаллю ХВ16 за три рази по грунтовці ФЛ-ОЗК за два рази.

У результаті перепланування запроектоване розташування наступних приміщень цеху по виготовленню м”ясних консервів (відм. +0.000): технологічний коридор; камера зберігання охолодженого м”яса; дільниця приймання сировини на піддонах; гардеробні для чоловіків і жінок (для домашнього і робочого одягу); душові і санвузли для чоловіків і жінок; комора прибирального інвентаря; коридор; кімната прийому їжі; комора зберігання скляної тари; мийна тари; відділення виробництва м”ясних консервів; комора зберігання і приготування спецій; комора зберігання кришок; комора зберігання деззасобів; існуючі виробничо-складські приміщення.


Робочий проект “Реконструкція складу ТзОВ “РІО Шампіньйон” під цех по виробництву м”ясних консервів без втручання в несучі конструкції по вул. Львівській, 15 в с. Стрептів Кам”янко-Бузького району Львівської області” розроблений з дотриманням вимог щодо до міцності, надійності та довговічності об”єкта будівництва.


Розділи