Основна інформація

Тип документу
Проектна документація
Реєстраційний номер в ЄДЕССБ
PD01:5128-6042-0826-8995
Версія документу
№1
Статус реєстрації
Зареєстровано (внесено реєстратором)
Статус документу
Діючий
Документ
№ЦП 09/03/23 від 09.03.2023
Орган, що видав
МАРЧЕНКО ДМИТРО ВІКТОРОВИЧ Версія №1 Статус (поточна)
Назва об’єкта
Нове будівництво закладу громадського харчування на вул. Зеленій, 147 у м. Львові
Вид будівництва
Нове будівництво
Перелік видів робіт, виконаних проектувальником (генпроектувальником)
Ескізний проект, Проектна документація стадія "П"
Кількість стадій проектування
Дві стадії
Поточна стадія проектування
проект (П)
Код ДКБС
1230.4 Їдальні, кафе, закусочні та т. ін.
Тип
Проектна документація
Об'єкт споруджуються із залученням бюджетних коштів, коштів державних і комунальних підприємств, установ та організацій, а також кредитів, наданих під державні гарантії?
Ні
Належність майнових прав на проектну документацію (право змінювати проектну документацію)
Замовник
Затвердження проектної документації
ZA01:5755-5144-2878-5993

Адреса

Адреса Адреса згідно експериментального порядку Наказ
79035, Львівська обл., Львівський район, Львівська територіальна громада, м. Львів (станом на 01.01.2021), вулиця Зелена, 147 не присвоювалась не призначалась

Інформація про замовників

Правовий статус Назва
Юридична особа ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЦЕНТР ПРОЕКТ" (35101958)

Земельні ділянки

Кадастровий номер Документ на земельну ділянку Площа Цільове призначення Функціональне призначення
4610136800:02:005:0465 , від інший №5245-VI від 6.09.2012, виданий: Верховна Рада України 1.9559 га 03.07 Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі для обслуговування будівлі торгового центру (супермаркету) не зазначено

Містобудівні умови та обмеження

Реєстраційний номер
MU01:3901-2873-1042-7646
Документ
№263 від 17.03.2023
Орган, що видав
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ЛЬВІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (26256622)
Статус документа
Діючий
Вид будівництва
Нове будівництво
Додатковий вид будівництва
-
Назва об’єкта будівництва, що повинна відображати вид будівництва та місце розташування об’єкта
Нове будівництво закладу громадського харчування на вул. Зеленій, 147 у м. Львові
Гранично допустима висотність будинків, будівель та споруд у метрах
6.3 від найнижчої відмітки поверхні землі до закінчення конструктивних елементів будівлі.
Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки
21.3
Максимально допустима щільність населення в межах житлової забудови відповідної житлової одиниці (кварталу, мікрорайону)
для даного об’єкта не регламентується Не вимагається

Етапність проектування

Інформацію не зазначено

Об’єкти будівництва

# Назва об'єкта Вид будівництва Тип об'єкта Ідентифікатор об'єкта

Техніко-економічні показники

Об'єкт - Заклад громадського харчування на вул. Зеленій, 147 у м. Львові 3135137435281786733

Нове будівництво


Показник Обов'язковість Значення Примітка За чергами та пусковими комплексами
1 Площа забудови, м2 Так 536.25
2 Загальна площа будівлі, м2 Так 497.35
3 Гранична висота будівлі/споруди, м 6
4 Загальна площа приміщень, м2 Так 484.64
5 Площа приміщень(місць) загального користування (в тому числі допоміжних), м2 175.4
6 Корисна площа, м2 Так 484.64
7 Кількість поверхів, од Так 1
8 Кількість надземних поверхів, од Так 1
9 Кількість підземних поверхів, од Так 0
10 Цокольний поверх, од Так 0
11 Горище (технічне горище), од -
12 Поверховість, поверхів -
13 Загальний будівельний об'єм, м3 Так 2736.85
14 Будівельний об'єм нижче відм. 0.00, м3 -
15 Будівельний об'єм вище відм. 0.00, м3 -
16 Кількість створених робочих місць, од Так 51
17 Річна потреба в паливі, тис.т. Так 6.54
18 Річна потреба в електроенергії, МВт·год Так 919.8
19 Тривалість експлуатації (Розрахунковий строк експлуатації), р. Так 100
20 Річна потреба в тепловій енергії (Гкал), Гкал/рік Так 43.07
21 Тривалість будівництва, міс Так 9
22 Річна потреба в воді, тис.м3 Так 6.28

Матеріали проекту "Схвалювальна частина (ТЕО, ТЕР, ЕП)"

Інформацію не зазначено

Матеріали проекту "Затверджувальна частина (П, РП)"

Найменування основного комплекту робочих креслень Марка Примітка
1 Проект організації будівництва ПОБ ТОМ 12
2 Оцінка впливу на навколишнє середовище ОВНС ТОМ 11
3 Енергоефективність ЕЕ ТОМ 10
4 Інженерно-технічні заходи по запобіганню аварійних ситуацій та ліквідації наслідків ІТЗ ТОМ 9
5 Розрахунок часу евакуації РЧЕ ТОМ 8 Книга 4
6 Пожежогасіння кухонного обладнання ПКО ТОМ 8 Книга 3
7 Блискавкозахист БЗ ТОМ 8 Книга 2
8 Пожежна сигналізація пс ТОМ 8 Книга 1
9 Електропостачання ЕП ТОМ 7-2 Книга 2
10 Електротехнічні рішення ЕТР ТОМ 7-2 Книга 1
11 Зовнішні мережі водопостачання і каналізації ЗВК ТОМ 7-1 Книга 2
12 Водопровід та каналізація ВК ТОМ 7-1 Книга 1
13 Опалення, вентиляція та кондиціонування ОВ ТОМ 6
14 Конструкції бетонні (залізобетонні) КБ ТОМ 5
15 Технологія виробництва ТХ ТОМ 4
16 Архітектурні рішення АР ТОМ 3

Відповідальні особи

Посада ПІб, Сертифікат Документ про призначення
Головний інженер проекту (ГІП) Одобеско Ірина Броніславівна (АР 018696, АР 003835) Наказ №№ПР-2/2023 від 09.03.2023
Головний архітектор проекту (ГАП) Марченко Дмитро Вікторович (АА 002146) Наказ №№ПР-1/2023 від 09.03.2023

Відповідальні особи матеріалів проекту "Схвалювальна частина (ТЕО, ТЕР, ЕП)"

Інформацію не зазначено

Відповідальні особи матеріалів проекту "Затверджувальна частина (П, РП)"

Найменування основного комплекту робочих креслень ПІб, Сертифікат Документ про призначення
1. Проект організації будівництва (ПОБ)
ТОМ 12
№ від
2. Оцінка впливу на навколишнє середовище (ОВНС)
ТОМ 11
№ від
3. Енергоефективність (ЕЕ)
ТОМ 10
№ від
4. Інженерно-технічні заходи по запобіганню аварійних ситуацій та ліквідації наслідків (ІТЗ)
ТОМ 9
№ від
5. Розрахунок часу евакуації (РЧЕ)
ТОМ 8 Книга 4
№ від
6. Пожежогасіння кухонного обладнання (ПКО)
ТОМ 8 Книга 3
№ від
7. Блискавкозахист (БЗ)
ТОМ 8 Книга 2
№ від
8. Пожежна сигналізація (пс)
ТОМ 8 Книга 1
№ від
9. Електропостачання (ЕП)
ТОМ 7-2 Книга 2
№ від
10. Електротехнічні рішення (ЕТР)
ТОМ 7-2 Книга 1
№ від
11. Зовнішні мережі водопостачання і каналізації (ЗВК)
ТОМ 7-1 Книга 2
№ від
12. Водопровід та каналізація (ВК)
ТОМ 7-1 Книга 1
№ від
13. Опалення, вентиляція та кондиціонування (ОВ)
ТОМ 6
№ від
14. Конструкції бетонні (залізобетонні) (КБ)
ТОМ 5
№ від
15. Технологія виробництва (ТХ)
ТОМ 4
№ від
16. Архітектурні рішення (АР)
ТОМ 3
№ від
17. Генеральний план (ГП)
ТОМ 2
№ від
18. Пояснювальна записка (ПЗ)
ТОМ 1
№ від

Завдання на проектування

Реєстраційний номер
ZP01:5158-9143-6290-2492
Документ
№б/н від 09.03.2023
Орган, що видав
МАРЧЕНКО ДМИТРО ВІКТОРОВИЧ Версія №1 Статус (поточна)
Назва об’єкта
Нове будівництво закладу громадського харчування на вул. Зеленій, 147 у м. Львові

Технічні умови

Наявність технічних умов Тип технічних умов Причина відсутності Документ, що підтверджує відсутність необхідності Реєстраційний номер Номер технічних умов Тип технічних умов Дата технічних умов Організація, яка видала
Так водопостачання та водовідведення TU01:4802-2971-3831-6577 ТУ-112 водопостачання та водовідведення 26.04.2023 ЛЬВІВСЬКЕ МІСЬКЕ КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЛЬВІВВОДОКАНАЛ" (03348471) Версія №1 Статус (поточна)
Ні підключення до електричних мереж Наявність існуючого договору з постачальником ( необхідними потужностями)
Ні газопостачання Відсутність необхідності в підключенні потужностей
Ні теплопостачання Відсутність необхідності в підключенні потужностей

Субпроектувальники

Організація субпроектувальника Роботи, які виконані cубпроєктувальником Головний проектант субпроектувальника
ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ІНКОМПРОЕКТ" (32483263) Версія №1 Статус (поточна) Інженерні розділи Одобеско Ірина Броніславівна (АР 018696, АР 003835 )

Субпроектувальники матеріалів проекту "Схвалювальна частина (ТЕО, ТЕР, ЕП)"

Інформацію не зазначено

Субпроектувальники матеріалів проекту "Затверджувальна частина (П, РП)"

Найменування основного комплекту робочих креслень Організація субпроектувальника Роботи, які виконані cубпроєктувальником Головний проектант субпроектувальника
1. Проект організації будівництва (ПОБ)
ТОМ 12
2. Оцінка впливу на навколишнє середовище (ОВНС)
ТОМ 11
3. Енергоефективність (ЕЕ)
ТОМ 10
4. Інженерно-технічні заходи по запобіганню аварійних ситуацій та ліквідації наслідків (ІТЗ)
ТОМ 9
5. Розрахунок часу евакуації (РЧЕ)
ТОМ 8 Книга 4
6. Пожежогасіння кухонного обладнання (ПКО)
ТОМ 8 Книга 3
7. Блискавкозахист (БЗ)
ТОМ 8 Книга 2
8. Пожежна сигналізація (пс)
ТОМ 8 Книга 1
9. Електропостачання (ЕП)
ТОМ 7-2 Книга 2
10. Електротехнічні рішення (ЕТР)
ТОМ 7-2 Книга 1
11. Зовнішні мережі водопостачання і каналізації (ЗВК)
ТОМ 7-1 Книга 2
12. Водопровід та каналізація (ВК)
ТОМ 7-1 Книга 1
13. Опалення, вентиляція та кондиціонування (ОВ)
ТОМ 6
14. Конструкції бетонні (залізобетонні) (КБ)
ТОМ 5
15. Технологія виробництва (ТХ)
ТОМ 4
16. Архітектурні рішення (АР)
ТОМ 3
17. Генеральний план (ГП)
ТОМ 2
18. Пояснювальна записка (ПЗ)
ТОМ 1

Інженерні вишукування матеріалів проекту "Схвалювальна частина (ТЕО, ТЕР, ЕП)

Тип інженерних вишукувань та обстежень Примітка
Інженерно-Геодезичні вишукування
Інженерно-Геологічні вишукування

Інженерні вишукування матеріалів проекту "Затверджувальна частина (П, РП)"

Інформацію не зазначено

Обгрунтовані відхилення від будівельних норм матеріалів проекту "Схвалювальна частина (ТЕО, ТЕР, ЕП)

Інформацію не зазначено

Обгрунтовані відхилення від будівельних норм матеріалів проекту "Затверджувальна частина (П, РП)"

Інформацію не зазначено

Експертиза проект

Реєстраційний номер
EX01:5057-2166-9707-5611
Документ
№2090/23 від 14.06.2023
Орган, що видав
ТОВ "ЄВРОЕКСПЕРТИЗА" (44209844)
Назва об’єкта
Нове будівництво закладу громадського харчування на вул. Зеленій, 147 у м. Львові
Тип експертного звіту
щодо розгляду проектної документації на будівництво
Тип експертизи
первинна
Напрям експертизи
  • З питань міцності, надійності, довговічності
  • З питань охорони праці
  • З питань екології
  • З питань пожежної безпеки
  • З питань енергозбереження
  • З питань інженерно-технічних заходів цивільного захисту
  • Архітектурно-планувальні рішення
  • Проектна документація
    PD01:5128-6042-0826-8995 №ЦП 09/03/23 від 2023-03-09 (видав МАРЧЕНКО ДМИТРО ВІКТОРОВИЧ) / Наявні експертизи: EX01:5057-2166-9707-5611
    Головний експерт проекту
    КОМПІЙ АНДРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ (АЕ 004881, АЕ 005787, АЕ 004588, АЕ 006584, АЕ 005212, АЕ 004442 )
    Скан-копія
    Договів на виконання експертного звіту
    №2090/23 від
    Статус документа
    Діючий
    Сукупний показник
    2
    Стадія проектування
    проектом
    Спосіб будівництва
    Відсутність черг будівництва та пускових комплексів

    Оцінка впливу на довкілля

    Інформацію не зазначено

    Енергетичний сертифікат

    Інформацію не зазначено

    Існуючі обєкти нерухомого майна

    Реєстр. номер Об'єкт Вид права власності Підстава Власники Тип документа на право користування Документ
    8360546101 Назва: супермаркет
    Заг. площа: 6423.1 кв.м.
    Адреса:
    : - %
    Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності Витяг №187064379 від 31.10.2019

    Пов'язані документи

    Тип документу Реєстраційний номер Статус документу Статус реєстрації Версія документу
    Документ з авторського нагляду AI01:4813-2196-8409-1420 Діючий Зареєстровано (внесено реєстратором) 1
    Документ з технічного нагляду TN01:5303-1528-9539-5434 Діючий Зареєстровано (внесено реєстратором) 1
    Договір з підряду CD01:5776-7321-9637-4166 Діючий Зареєстровано (внесено реєстратором) 1

    Розділи