Основна інформація

Тип документу
Проектна документація
Реєстраційний номер в ЄДЕССБ
PD01:1939-1445-7679-5978
Версія документу
№2
Статус реєстрації
Зареєстровано (автоматизована дія Системи)
Статус документу
Архівний
Документ
№08/2021-33А від 28.08.2021
Орган, що видав
Костельний Богдан Васильович Версія №1 Статус (поточна)
Назва об’єкта
Реконструкція нежилого будинку, закладу громадського харчування під комплекс громадського харчування на бульв. Дружби Народів, 33 літ. А у Печерському районі м. Києва (Коригування)
Вид будівництва
Реконструкція
Перелік видів робіт, виконаних проектувальником (генпроектувальником)
Кількість стадій проектування
Дві стадії
Поточна стадія проектування
проект (П)
Код ДКБС
1230.4 Їдальні, кафе, закусочні та т. ін.
Тип
Проектна документація
Об'єкт споруджуються із залученням бюджетних коштів, коштів державних і комунальних підприємств, установ та організацій, а також кредитів, наданих під державні гарантії?
Ні
Належність майнових прав на проектну документацію (право змінювати проектну документацію)
Замовник
Затвердження проектної документації
Інформація про затвердження проектної документації відсутня

Адреса

Адреса Адреса згідно експериментального порядку Наказ
м. Київ, бульвар Міхновського Миколи , б. 33 , к. А не присвоювалась не призначалась

Інформація про замовників

Правовий статус Назва
Юридична особа ПІДПРИЄМСТВО ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ У ФОРМІ ТОВАРИСТА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЗЕЛЕНИЙ ГАЙ" (23723586)

Земельні ділянки

Кадастровий номер Документ на земельну ділянку Площа Цільове призначення Функціональне призначення
8000000000:82:072:0044 договір оренди землі, АВІ№593651 від 19.03.2010 інший №5245-VI від 6.09.2012, виданий: ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ 0.0949 га 03.08 Для будівництва та обслуговування об'єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування для реконструкції. експлуатації та обслуговування павільону громадського харчування не зазначено
8000000000:82:072:0051 договір оренди землі, 82-6-00375 від 09.06.2006 інший №5245-VI від 6.09.2012, виданий: Верховна рада України 0.1313 га 03.08 Для будівництва та обслуговування об'єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування для будівництва,експлуатації та обслуговування об'єкта громадського харчування не зазначено

Містобудівні умови та обмеження

Реєстраційний номер
MU01:2669-8191-0229-9844
Документ
№1279 від 04.10.2021
Орган, що видав
ДЕПАРТАМЕНТ МІСТОБУДУВАННЯ ТА АРХІТЕКТУРИ ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ) (26345558)
Статус документа
Діючий
Вид будівництва
Реконструкція
Додатковий вид будівництва
-
Назва об’єкта будівництва, що повинна відображати вид будівництва та місце розташування об’єкта
Реконструкція нежилого будинку, закладу громадського харчування під комплекс громадського харчування на бульв. Дружби Народів, 33 літ. А у Печерському районі м. Києва
Гранично допустима висотність будинків, будівель та споруд у метрах
8.5 відповідно до намірів замовника. Остаточну висоту визначити проєктною документацією, розробленою відповідно до затвердженої містобудівної документації, пам’яткоохоронного законодавства та з врахуванням зон охорони та режимів використання пам'яток, що оточують об'єкт реконструкції, згідно із вимогами будівельних норм ДБН Б.2.2-12:2019 «Планування та забудова територій», ДБН В.2.2-25:2009 «Будинки і споруди. Підприємства харчування (заклади ресторанного господарства)» та ДБН В.1.1.7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки
0 Відсоток забудови земельної ділянки, розміщення об’єкта проєктування та проїздів визначити з урахуванням положень ДБН Б.2.2-12:2019 «Планування та забудова територій», ДБН В.2.2-25:2009 «Будинки і споруди. Підприємства харчування (заклади ресторанного господарства)», ДБН В.1.1.7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва» та нормативних побутових та протипожежних розривів. При розрахунку відсотку забудови земельної ділянки врахувати розміщення автостоянок (згідно з розрахунком необхідної кількості машиномісць) в межах відведеної земельної ділянки.
Максимально допустима щільність населення в межах житлової забудови відповідної житлової одиниці (кварталу, мікрорайону)
Не розраховується для об’єкта проектування.

Етапність проектування

Інформацію не зазначено

Об’єкти будівництва

# Назва об'єкта Вид будівництва Тип об'єкта Ідентифікатор об'єкта

Техніко-економічні показники

Об'єкт - Комплекс громадського харчування на бульв. Дружби Народів, 33 літ. А у Печерському районі м. Києва 3037039669368849929

Реконструкція


Показник Обов'язковість Значення Примітка За чергами та пусковими комплексами
1 Площа ділянки (га), 0.2262
2 Площа забудови, м2 857.92
3 у тому числі 562 Будівля закладу громадського харчування
4 у тому числі 295.92 Адміністративна будівля
5 Площа озеленення, м2 169.3
6 Загальна площа, м2 Так 1076
7 у тому числі 470 Будівля закладу громадського харчування
8 у тому числі 606 Адміністративна будівля
9 Загальна площа приміщень, м2 987.73
10 у тому числі 446.07 Будівля закладу громадського харчування
11 у тому числі 541.66 Адміністративна будівля
12 Корисна площа, м2 950.25
13 у тому числі 450 Будівля закладу громадського харчування
14 у тому числі 500.25 Адміністративна будівля
15 Опалювана площа, м2 1001.3
16 у тому числі 470 Будівля закладу громадського харчування
17 у тому числі 531.3 Адміністративна будівля
18 Поверховість, поверхів 1.2
19 у тому числі 1 Будівля закладу громадського харчування
20 у тому числі 2 Адміністративна будівля
21 Загальний будівельний об'єм, м3 5730.6
22 у тому числі 3150 Будівля закладу громадського харчування
23 у тому числі 2580.6 Адміністративна будівля
24 Опалювальний будівельний об'єм, м3 3916
25 у тому числі 2123 Будівля закладу громадського харчування
26 у тому числі 1793 Адміністративна будівля
27 Ступінь вогнестійкості, 2
28 Вид будівництва, - Реконструкція
29 Кількість робочих місць, у т.ч. новостворених, шт 31
30 Річна потреба в воді, тис.м3 9.365
31 у тому числі 9.193 Будівля закладу громадського харчування
32 у тому числі 0.172 Адміністративна будівля
33 Річна витрата електроенергії, тис. кВт-год/рік 957
34 у тому числі 885 Будівля закладу громадського харчування
35 у тому числі 90 Адміністративна будівля
36 Питомий показник споживання первинної енергії (ep)-, кВт×год/м² 1268.66
37 у тому числі 952.92 Будівля закладу громадського харчування
38 у тому числі 315.74 Адміністративна будівля
39 Питомий показник викидів парникових газів, кг/м2 231.67
40 у тому числі 174.01 Будівля закладу громадського харчування
41 у тому числі 57.66 Адміністративна будівля
42 Тривалість будівництва, міс 11.5
43 у тому числі 6 Будівля закладу громадського харчування
44 у тому числі 6.5 Адміністративна будівля
45 Загальна площа трансформаторної підстанції, м2 21.67
46 Загальний показник питомого енергоспоживання при опалені, кВт×год/м² [кВт×год/м³] 63.2
47 у тому числі 37.44 Будівля закладу громадського харчування
48 у тому числі 25.76 Адміністративна будівля
49 Загальний показник питомого енергоспоживання при охолоджені, кВт×год/м² [кВт×год/м³] 4.02
50 у тому числі 1.17 Будівля закладу громадського харчування
51 у тому числі 2.85 Адміністративна будівля
Об'єкт - Заклад громадського харчування 3037039669368849929_

Нове будівництво


Показник Обов'язковість Значення Примітка За чергами та пусковими комплексами
1 Площа забудови, м2 Так 562
2 Загальна площа, м2 470
3 Загальна площа приміщень, м2 Так 446.07
4 Корисна площа, м2 Так 450
5 Опалювана площа, м2 470
6 Кількість поверхів, од Так 1
7 Кількість надземних поверхів, од Так -
8 Кількість підземних поверхів, од Так -
9 Цокольний поверх, од Так -
10 Загальний будівельний об'єм, м3 Так 3150
11 Опалювальний будівельний об'єм, м3 2123
12 Кількість створених робочих місць, од Так 29
13 Річна потреба в паливі, тис.т. Так -
14 Річна потреба в електроенергії, МВт·год Так 885
15 Тривалість експлуатації (Розрахунковий строк експлуатації), р. Так 50
16 Тривалість будівництва, міс Так 6
17 Річна потреба в тепловій енергії (Гкал), Гкал/рік Так -
18 Річна потреба в воді, тис.м3 Так 9.193
19 Питомий показник викидів парникових газів, кг/м2 174.01
20 Загальний показник питомого енергоспоживання при опалені, кВт×год/м² [кВт×год/м³] 37.44
21 Питомий показник споживання первинної енергії (ep)-, кВт×год/м² 952.92
22 Загальний показник питомого енергоспоживання при охолоджені, кВт×год/м² [кВт×год/м³] 1.17
Об'єкт - Адміністративна будівля 3037039669368849929_

Реконструкція


Показник Обов'язковість Значення Примітка За чергами та пусковими комплексами
1 Площа забудови, м2 Так 295.92
2 Загальна площа, м2 606
3 Загальна площа приміщень, м2 Так 541.66
4 Корисна площа, м2 Так 500.25
5 Опалювана площа, м2 531.3
6 Кількість поверхів, од Так 2
7 Кількість надземних поверхів, од Так 2
8 Кількість підземних поверхів, од Так 1
9 Цокольний поверх, од Так -
10 Загальний будівельний об'єм, м3 Так 2580.6
11 Опалювальний будівельний об'єм, м3 1793
12 Кількість створених робочих місць, од Так 2
13 Річна потреба в паливі, тис.т. Так -
14 Річна потреба в електроенергії, МВт·год Так 90
15 Тривалість експлуатації (Розрахунковий строк експлуатації), р. Так 50
16 Тривалість будівництва, міс Так 6.5
17 Річна потреба в воді, тис.м3 Так 0.172
18 Річна потреба в тепловій енергії (Гкал), Гкал/рік Так -
19 Загальна площа трансформаторної підстанції, м2 28.97
20 Питомий показник споживання первинної енергії (ep)-, кВт×год/м² 315.74
21 Питомий показник викидів парникових газів, кг/м2 57.66
22 Загальний показник питомого енергоспоживання при опалені, кВт×год/м² [кВт×год/м³] 25.76
23 Загальний показник питомого енергоспоживання при охолоджені, кВт×год/м² [кВт×год/м³] 2.85
24 Загальна площа трансформаторної підстанції, м2 21.67

Матеріали проекту "Схвалювальна частина (ТЕО, ТЕР, ЕП)"

Інформацію не зазначено

Матеріали проекту "Затверджувальна частина (П, РП)"

Найменування основного комплекту робочих креслень Марка Примітка
1 Загальні положення ЗП Том 1 Загальні положення. Вихідні дані.
2 Архітектурні рішення АР Том 2 Генеральний план. Архітектурні рішення
3 Електротехнічні рішення ЕТР Том 6 Заклад громадського харчування. Електротехнічні рішення
4 Електротехнічні рішення ЕТР Том 9 Адміністративна будівля . Електротехнічні рішення
5 Водопровід та каналізація ВК Том 5 Заклад громадського харчування. Водопостачання та каналізація
6 Пожежна сигналізація пс Том 11 Система пожежної сигналізації, система керування евакуюванням та система диспетчеризації систем протипожежного захисту
7 Опалення, вентиляція та кондиціонування ОВ Том 7 Адміністративна будівля. Опалення, вентиляція та кондиціонування.
8 Конструкції бетонні (залізобетонні) КБ Том 3 Конструкції залізобетонні
9 Водопровід та каналізація ВК Том 8 Адміністративна будівля . Водопостачання та каналізація
10 Зовнішні мережі водопостачання і каналізації ЗВК Том 14 Зовнішні інженерні мережі. Водопровід, господарчопобутова каналізація та дощова каналізація
11 Технологія виробництва ТХ Том 21 ТХ - Заклад громадського харчування. Технологічні рішення. Пояснювальна записка.
12 Системи зв'язку СЗ Том 16 Зовнішні інженерні мережі. Мережі зв’язку.
13 Оцінка впливу на навколишнє середовище ОВНС Том 18 Оцінка впливу на навколишнє середовище
14 Автомобільні дороги АД Том 13 Дорожній розділ
15 Інженерно-технічні заходи по запобіганню аварійних ситуацій та ліквідації наслідків ІТЗ Том 20 Інженерно-технічні заходи цивільного захисту
16 Електропостачання ЕП Том 15 Електропостачання. Трансформаторна підстанція. Кабельні мережі КЛ-0,4 кВ.

Відповідальні особи

Посада ПІб, Сертифікат Документ про призначення
Головний архітектор проекту (ГАП) Костельний Богдан Васильович (АА 001924) Наказ №2 від 28.08.2021
Головний архітектор проекту (ГАП) Костельний Богдан Васильович (АА 001924) Наказ №2 від 28.08.2021
Головний архітектор проекту (ГАП) Костельний Богдан Васильович (АА 001924) Наказ №2 від 28.08.2021
Головний архітектор проекту (ГАП) Костельний Богдан Васильович (АА 001924) Наказ №2 від 28.08.2021

Відповідальні особи матеріалів проекту "Схвалювальна частина (ТЕО, ТЕР, ЕП)"

Інформацію не зазначено

Відповідальні особи матеріалів проекту "Затверджувальна частина (П, РП)"

Найменування основного комплекту робочих креслень ПІб, Сертифікат Документ про призначення
1. Загальні положення (ЗП)
Том 1 Загальні положення. Вихідні дані.
№ від
2. Архітектурні рішення (АР)
Том 2 Генеральний план. Архітектурні рішення
№ від
3. Електротехнічні рішення (ЕТР)
Том 6 Заклад громадського харчування. Електротехнічні рішення
№ від
4. Електротехнічні рішення (ЕТР)
Том 9 Адміністративна будівля . Електротехнічні рішення
№ від
5. Водопровід та каналізація (ВК)
Том 5 Заклад громадського харчування. Водопостачання та каналізація
№ від
6. Пожежна сигналізація (пс)
Том 11 Система пожежної сигналізації, система керування евакуюванням та система диспетчеризації систем протипожежного захисту
№ від
7. Опалення, вентиляція та кондиціонування (ОВ)
Том 7 Адміністративна будівля. Опалення, вентиляція та кондиціонування.
№ від
8. Конструкції бетонні (залізобетонні) (КБ)
Том 3 Конструкції залізобетонні
№ від
9. Водопровід та каналізація (ВК)
Том 8 Адміністративна будівля . Водопостачання та каналізація
№ від
10. Зовнішні мережі водопостачання і каналізації (ЗВК)
Том 14 Зовнішні інженерні мережі. Водопровід, господарчопобутова каналізація та дощова каналізація
№ від
11. Технологія виробництва (ТХ)
Том 21 ТХ - Заклад громадського харчування. Технологічні рішення. Пояснювальна записка.
№ від
12. Системи зв'язку (СЗ)
Том 16 Зовнішні інженерні мережі. Мережі зв’язку.
№ від
13. Оцінка впливу на навколишнє середовище (ОВНС)
Том 18 Оцінка впливу на навколишнє середовище
№ від
14. Автомобільні дороги (АД)
Том 13 Дорожній розділ
№ від
15. Інженерно-технічні заходи по запобіганню аварійних ситуацій та ліквідації наслідків (ІТЗ)
Том 20 Інженерно-технічні заходи цивільного захисту
№ від
16. Електропостачання (ЕП)
Том 15 Електропостачання. Трансформаторна підстанція. Кабельні мережі КЛ-0,4 кВ.
№ від
17. Проект організації будівництва (ПОБ)
Том 17 Організація будівництва
№ від
18. Енергоефективність (ЕЕ)
Том 19 Енергоефективність
№ від
19. Пожежогасіння кухонного обладнання (ПКО)
Том 10 Система пожежогасіння кухонного обладнання
№ від
20. Пожежна сигналізація (пс)
Том 12 Адміністративна будівля. Система пожежної сигналізації, система оповіщення.
№ від
21. Опалення, вентиляція та кондиціонування (ОВ)
Том 4 Заклад громадського харчування. Опалення, вентиляція та кондиціонуванн
№ від

Завдання на проектування

Реєстраційний номер
ZP01:8975-0605-2289-4648
Документ
№#ZP01:9022-6182-9442-1227 від 23.01.2023
Орган, що видав
Костельний Богдан Васильович Версія №1 Статус (поточна)
Назва об’єкта
Реконструкція нежилого будинку, закладу громадського харчування під комплекс громадського харчування на бульв. Дружби Народів, 33 літ. А у Печерському районі м. Києва (Коригування)

Технічні умови

Наявність технічних умов Тип технічних умов Причина відсутності Документ, що підтверджує відсутність необхідності Реєстраційний номер Номер технічних умов Тип технічних умов Дата технічних умов Організація, яка видала
Так водопостачання TU01:2076-2552-5887-1056 7259 водопостачання 17.11.2021 ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "АКЦІОНЕРНА КОМПАНІЯ "КИЇВВОДОКАНАЛ" (03327664) Версія №1 Статус (поточна)
Так безпеки руху TU01:2078-9563-8225-8250 47597/41/11/10/02-2021 безпеки руху 29.12.2021 НАЦІОНАЛЬНА ПОЛІЦІЯ УКРАЇНИ (40108578) Версія №1 Статус (поточна)
Так благоустрою прилеглої території TU01:2086-0911-1146-6472 077/232/-1764 благоустрою прилеглої території 22.11.2021 Комунальне підприємство по ктриманню зелених насаджень Печерського району м.Києва (КП УЗН Печерського району) (03359760) Версія №1 Статус (поточна)
Так антисейсмічної безпеки TU01:2092-7075-6730-6515 324/08-945 антисейсмічної безпеки 22.11.2021 ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "СПЕЦІАЛІЗОВАНЕ УПРАВЛІННЯ ПРОТИЗСУВНИХ ПІДЗЕМНИХ РОБІТ" (03360880) Версія №1 Статус (поточна)
Так підключення до електричних мереж TU01:2088-5391-8410-4704 0010510811211090430000001 підключення до електричних мереж 08.11.2021 ПРАТ "ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ" (41946011) Версія №1 Статус (поточна)
Так телекомунікаційних мереж TU01:8972-2211-4685-8641 3030-10432-21 телекомунікаційних мереж 17.12.2021 Київська міська філія АТ "Укртелеком" (01189910) Версія №1 Статус (поточна)
Так водовідведення TU01:9050-5093-3257-9505 7296 водовідведення 17.11.2021 ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "АКЦІОНЕРНА КОМПАНІЯ "КИЇВВОДОКАНАЛ" (03327664) Версія №1 Статус (поточна)

Субпроектувальники

Організація субпроектувальника Роботи, які виконані cубпроєктувальником Головний проектант субпроектувальника
Костельний Богдан Васильович (3142703470) Версія №1 Статус (поточна) Костельний Богдан Васильович (АА 001924 )

Субпроектувальники матеріалів проекту "Схвалювальна частина (ТЕО, ТЕР, ЕП)"

Інформацію не зазначено

Субпроектувальники матеріалів проекту "Затверджувальна частина (П, РП)"

Найменування основного комплекту робочих креслень Організація субпроектувальника Роботи, які виконані cубпроєктувальником Головний проектант субпроектувальника
1. Загальні положення (ЗП)
Том 1 Загальні положення. Вихідні дані.
2. Архітектурні рішення (АР)
Том 2 Генеральний план. Архітектурні рішення
3. Електротехнічні рішення (ЕТР)
Том 6 Заклад громадського харчування. Електротехнічні рішення
4. Електротехнічні рішення (ЕТР)
Том 9 Адміністративна будівля . Електротехнічні рішення
5. Водопровід та каналізація (ВК)
Том 5 Заклад громадського харчування. Водопостачання та каналізація
6. Пожежна сигналізація (пс)
Том 11 Система пожежної сигналізації, система керування евакуюванням та система диспетчеризації систем протипожежного захисту
7. Опалення, вентиляція та кондиціонування (ОВ)
Том 7 Адміністративна будівля. Опалення, вентиляція та кондиціонування.
8. Конструкції бетонні (залізобетонні) (КБ)
Том 3 Конструкції залізобетонні
9. Водопровід та каналізація (ВК)
Том 8 Адміністративна будівля . Водопостачання та каналізація
10. Зовнішні мережі водопостачання і каналізації (ЗВК)
Том 14 Зовнішні інженерні мережі. Водопровід, господарчопобутова каналізація та дощова каналізація
11. Технологія виробництва (ТХ)
Том 21 ТХ - Заклад громадського харчування. Технологічні рішення. Пояснювальна записка.
12. Системи зв'язку (СЗ)
Том 16 Зовнішні інженерні мережі. Мережі зв’язку.
13. Оцінка впливу на навколишнє середовище (ОВНС)
Том 18 Оцінка впливу на навколишнє середовище
14. Автомобільні дороги (АД)
Том 13 Дорожній розділ
15. Інженерно-технічні заходи по запобіганню аварійних ситуацій та ліквідації наслідків (ІТЗ)
Том 20 Інженерно-технічні заходи цивільного захисту
16. Електропостачання (ЕП)
Том 15 Електропостачання. Трансформаторна підстанція. Кабельні мережі КЛ-0,4 кВ.
17. Проект організації будівництва (ПОБ)
Том 17 Організація будівництва
18. Енергоефективність (ЕЕ)
Том 19 Енергоефективність
19. Пожежогасіння кухонного обладнання (ПКО)
Том 10 Система пожежогасіння кухонного обладнання
20. Пожежна сигналізація (пс)
Том 12 Адміністративна будівля. Система пожежної сигналізації, система оповіщення.
21. Опалення, вентиляція та кондиціонування (ОВ)
Том 4 Заклад громадського харчування. Опалення, вентиляція та кондиціонуванн

Інженерні вишукування матеріалів проекту "Схвалювальна частина (ТЕО, ТЕР, ЕП)

Інформацію не зазначено

Інженерні вишукування матеріалів проекту "Затверджувальна частина (П, РП)"

Тип інженерних вишукувань та обстежень Примітка
Інженерно-Геодезичні вишукування ТОПОГРАФО-ГЕОДЕЗИЧНІ ВИШУКУВАННЯ М1:500
Матеріали інженерних вишукувань та обстежень ЗВIТ ПРО НАУКОВО-ТЕХНIЧНУ РОБОТУ ОБСТЕЖЕННЯ ПАВIЛЬЙОНУ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ, БУД.33А НА БУЛЬВАРI ДРУЖБИ НАРОДIВ У М. КИ€ВI
Інженерно-Геологічні вишукування ТЕХНІЧНИЙ ЗВІТ З ІНЖЕНЕРНО-ГЕОЛОГІЧНИХ ВИШУКУВАНЬ

Обгрунтовані відхилення від будівельних норм матеріалів проекту "Схвалювальна частина (ТЕО, ТЕР, ЕП)

Інформацію не зазначено

Обгрунтовані відхилення від будівельних норм матеріалів проекту "Затверджувальна частина (П, РП)"

Інформацію не зазначено

Експертиза проект

Інформацію не зазначено

Оцінка впливу на довкілля

Інформацію не зазначено

Енергетичний сертифікат

Реєстраційний номер
ES01:0282-1855-1088-1165
Енергоаудитори та фахівці з обстеження інженерних систем
Кулінко Євген Олександрович (3330917639)
Функціональне призначення
Будівля комплексу громадського харчування №1
Ідентифікатор об'єкта будівництва
Рік прийняття в експлуатацію
Рік затвердження мінімальних вимог
2020
Клас енергетичної ефективності
C
Дата реєстрації
30.05.2022
Дата закінчення дії
30.05.2032
Загальна площа, кв. м
476.5
Загальний об'єм, куб. м
4500
Опалювана площа, кв. м
476.5
Опалюваний об'єм, куб. м
2123
Кількість поверхів
1
Кількість під'їздів або вході
2
Причини відхилення обсягів споживання визначених за результатами сертифікації від обсягів споживання визначених за показами відповідних приладів обліку
Будівля не введена в експлуатацію. Показники фактичного обсягу споживання відсутні.
Фото будівлі
Файл енергетичного сертифіката
Витяг з енергетичного сертифіката

Існуючі обєкти нерухомого майна

Реєстр. номер Об'єкт Вид права власності Підстава Власники Тип документа на право користування Документ
935502580000 Назва: Нежилий будинок, заклад громадського харчування
Заг. площа: 166.2 кв.м.
Адреса:
Приватна : - %
декларація про готовність об'єкта до експлуатації Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності №14748397 від 24.05.2016

Пов'язані документи

Тип документу Реєстраційний номер Статус документу Статус реєстрації Версія документу

Розділи