Основна інформація

Тип документу
Експертиза проекту
Реєстраційний номер в ЄДЕССБ
EX01:2439-3016-2901-9785
Версія документу
№1
Статус реєстрації
Зареєстровано (внесено реєстратором)
Статус документу
Діючий
Документ
№1112/22 від 19.10.2022
Орган, що видав
ТОВ "ЄВРОЕКСПЕРТИЗА" (44209844) Версія №1 Статус (поточна)
Назва об’єкта
«Нове будівництво закладів громадського харчування на вул. Сонячній, 5-А у с. Виннички Львівського району Львівської області»
Код проектної документації
PD01:1063-1829-2536-6825 №14/22 від 2022-09-05 (видав КУЛЯСА ІГОР ВАСИЛЬОВИЧ) / Наявні експертизи: EX01:2439-3016-2901-9785
Напрям експертизи
З питань міцності, надійності, довговічності, Архітектурно-планувальні рішення
Головний експерт проекту
КОМПІЙ АНДРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ (АЕ 004881, АЕ 005787, АЕ 004588, АЕ 006584, АЕ 005212, АЕ 004442 )

Кошторисна вартість

Інформацію не зазначено

Кошторисна вартість за чергами

Інформацію не зазначено

Адреса

Адреса Адреса згідно експериментального порядку Наказ
Львівська обл., Львівський район, Давидівська територіальна громада, с. Виннички (станом на 01.01.2021) , Виннички не присвоювалась не призначалась

Інформація про замовників

Правовий статус Назва
Фізична особа Персональні дані

Об’єкти будівництва

Інформацію не зазначено

Відповідальні особи

Посада Напрям експеритизи ПІб
Архітектор Архітектурно-планувальні рішення
Зініч Володимир Олександрович (АА 004577, АА 003467)
Головний експерт проекту З питань міцності, надійності, довговічності
КОМПІЙ АНДРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ (АЕ 004881, АЕ 005787, АЕ 004588, АЕ 006584, АЕ 005212, АЕ 004442)

Інформація про проєктну документацію

Реєстраційний номер
PD01:1063-1829-2536-6825
Орган, що видав
КУЛЯСА ІГОР ВАСИЛЬОВИЧ
Вид будівництва
Нове будівництво
Перелік видів робіт, виконаних проектувальником (генпроектувальником)
Кількість стадій проектування
Одна стадія
Поточна стадія проектування
робочий проект (РП)
Код ДКБС
1211.5 Ресторани та бари
Об'єкт споруджуються із залученням бюджетних коштів, коштів державних і комунальних підприємств, установ та організацій, а також кредитів, наданих під державні гарантії?
Ні
Належність майнових прав на проектну документацію (право змінювати проектну документацію)
Проектувальник
Дата договору на розробку документації
05.09.2022
Номер проектної документації
14/22
Статус документа
Діючий

Додаток до експертного звіту

Замовник  будівництва – Фізична особа Бучинська Зоряна Михайлівна

Генеральний проектувальник – ФОП Куляса І.В.

 

Робочий проект розроблено – Фізична особа – підприємець Куляса І.В.  (Юридична адреса: м. Львів, вул. Плугова, 2а/6, ІПН2303008074 ). Головний архітектор проекту – Куляса Ігор Васильович (кваліфікаційний сертифікат відповідального виконавця робіт серії АА №000798  від  19.11.2012 року).

 Вихідні дані:

 – Завдання на проектування, затверджене Замовником;

– Лист про проведення експертизи об'єкту;

– Містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва реєстраційний номер 26/2021 від 24.11.2021р., затверджені наказом відділу містобудування, архітектури та державного архітектурно-будівельного контролю №401 від 24.11.2021р.,  реєстраційний номер ЄДЕССБ MU01:4749-8987-9571-3964;  кадастровий номер 4623681200:01:001:0254

      Витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку НВ-4617116942021 від 26.10.2021 р.;

– Технічні умови стандартного приєднання до електричних мереж електроустановок ТУ001069-260721-1-13-46-1-000000-1  від 26.07.2021р,  ПрАТ "Львівобленерго";

      Інформаційна довідка про інженерно- геологічні умови.

 

Опис архітектурно-будівельних та конструктивних рішень

          Робочим проектом  передбачається нове будівництво та обслуговування закладів громадського харчування на  вул. Сонячній, 5-А  у с. Виннички Львівського району Львівської област  Земельна ділянка, площею 2683,00 м2 (0,2683 га),. До складу закладів громадського харчування входять такі об’єкти: 1. Закрита альтанка 1(зал кафе на 12 пос. місць); 2. Закрита альтанка 2 (зал кафе на 8 пос. місць); 3. Закрита альтанка 3 (зал кафе на 20 пос. місць); 4. Кухня – доготовочна; 5. Адміністративна будівля; 6. Санвузол; 7. Вбиральня.

         Генпланом території передбачається впорядкування існуючих під’їздів до території з влаштуванням гостевих автостоянок на 17 парко-місць, влаштування пішохідної зони доріжок і майданчиків з комплексним озелененням території, декоративної протипожежної водойми. Благоустроєм ділянки передбачається замощення  пішохідної зони бетонною бруківкою (ФЕМ), впорядкування існуючого озеленення, влаштування огорожі і зовнішнього освітлення території.

          Будівлі закладів громадського харчування – окремі, одноповерхові, пов’язані між собою пішохідними доріжками і майданчиками і складаються з таких приміщень:

                                 1.Закрита альтанка 1, 1-й поверх :

                           1.  Зал кафе                             -    29,20 м2.

        Висота приміщень 1-го поверху  – 2,40м – 3,90м  (від підлоги до стелі).

                                 2.Закрита альтанка 2, 1-й поверх :

                           1.  Зал кафе                             -    27,50 м2.

        Висота приміщень 1-го поверху  – 2,40м – 3,90м  (від підлоги до стелі).

                                 3.Закрита альтанка 3, 1-й поверх :

                           1.  Зал кафе                             -    61,20 м2.

        Висота приміщень 1-го поверху  – 2,40м – 3,90м  (від підлоги до стелі).

                                 4.Кухня-доготовочна, 1-й поверх :

                           1.  Кухня-доготовочна          -    18,00 м2.

                           2.  Кухня-доготовочна          -    19,00 м2.

        Висота приміщень 1-го поверху  – 2,40м – 3,90м  (від підлоги до стелі).

                                 5.Адміністративна будівля, 1-й поверх :

                           1.  Приміщення персоналу   -    12,90 м2.

                           2.  Адмін.приміщення           -       8,80 м2.

                           3.  Коридор                             -       1,40 м2.

                           4.  Вбиральня                         -       1,80 м2.

        Висота приміщень 1-го поверху  – 2,50м  (від підлоги до стелі).

                                 6.Санвузол, 1-й поверх :

                           1.  Вбиральня                          -      1,60 м2.

                           2.  Вбиральня                          -      1,60 м2.

                           3.  Вбиральня                          -      1,60 м2.

                           4.  Душова                               -      2,60 м2.

        Висота приміщень 1-го поверху  – 2,40м – 2,70м   (від підлоги до стелі).

                                 7.Вбиральня, 1-й поверх :

                           1.  Вбиральня                           -      1,80 м2.

        Висота приміщень 1-го поверху  – 2,10м – 2,60м  (від підлоги до стелі).

        Опорядження приміщень закритих альтанок 1, 2, 3 - зашивка стін і стелі дерев’яною лакованою вагонкою; кухні-доготовочної – зашивка стелі і стін дерев’яною лакованою вагонкою, обличкування стін глазурованою керамічною плиткою на висоту 1,80 м; адміністративної будівлі – стінові і дахові сандвіч панелі заводського пофарбування. Металевий каркас покривається олійною фарбою за два рази по грунтівці. Опорядження приміщень санвузла і вбиральні – зашивка дерев’яною лакованою вагонкою стелі, обличкування стін глазурованою керамічною плиткою.

        Зовнішнє опорядження будівель закритих альтанок 1,2,3, кухні-доготовочної – утеплення, зашивка деревом стін; адміністративної будівлі – стінові сандвіч-панелі; санвузол, вбиральня – утеплення і оздоблення зовнішніх стін з газоблоків по системі «Атлас» .

          Конструктивні рішення. Проектом передбачено :

-     будівництво монолітних з/б колон і стрічкових фундаментів проектованих будівель з армопоясом у верхній частині;

-     встановлення металевого каркасу адмін.будівлі (монтаж металевих стійок, балок, прогонів, діафрагм жорсткості, будівництво зовнішніх стін і перегородок з сандвіч панелей по направляючих;

-     влаштування дерев’яного каркасу (стійки, балки), стін з деревяного бруса для будівель закритих альтанок, кухні-доготовочної;

-     будівництво стін санвузла і вбиральні з газоблоків;

-     влаштування вентиляційних і димових каналів у приміщеннях.

           Підлоги приміщень адмін.будівлі, кухні-доготовочної, санвузла, вбиральні – керамічна плитка «Грес»; приміщень закритих альтанок 1,2,3 – дерев’яна підлога по лагах. Вікна – в металопластиковому і дерев’яному обрамленні з склопакетами. Двері  внутрішні - металопластикові, дерев’яні, глухі і з вітражами. Двері зовнішні – в металопластиковому і дерев’яному обрамленні з склопакетами, протипожежні (ЕІ – 45).  Дахи будівель – шатрові, утеплені, з покриттям металопрофілем. Водовідвід з даху – організований, по ринвах і водостічних трубах, з підключенням у ливневу каналізацію.  Дерев’яні конструкції даху обробити антипіренами і антисептиками.

           

Робочий проект «Нове будівництво закладів громадського харчування на вул. Сонячній, 5-А у с. Виннички Львівського району Львівської області» виконано відповідно до вихідних даних на проектування  з дотриманням вимог до міцності, надійності та довговічності об'єкта будівництва.

Відповідальність за внесення змін в усі примірники проекту покладається на генпроектувальника та замовника.

Розділи