Основна інформація

Тип документу
Експертиза проекту
Реєстраційний номер в ЄДЕССБ
EX01:7836-1311-8972-0386
Версія документу
№1
Статус реєстрації
Зареєстровано (внесено реєстратором)
Статус документу
Діючий
Документ
№14-0597/01-21 від 28.07.2021
Орган, що видав
Філія ДП "Укрдержбудекспертиза" у Львівській області (35917794) Версія №1 Статус (поточна)
Назва об’єкта
Реконструкція будівлі бісквітного цеху для встановлення лінії з виготовлення затяжного печива та тістечок типу “сендвіч” на ТОВ “КФ “Ярич” за адресою: вул. Заводська, 1 с. Старий Яричів Львівського району Львівської області
Код проектної документації
PD01:7802-6956-5785-0722 №240-2021 від 2021-04-02 (видав ТОВ "НК" УКРБІЗНЕСПРОЕКТ") / Наявні експертизи: EX01:7836-1311-8972-0386
Напрям експертизи
З питань міцності, надійності, довговічності
Головний експерт проекту
КНЯЗИК ВАСИЛЬ ДМИТРОВИЧ (АЕ 006455, АА 000387, АЕ 000079 )

Кошторисна вартість

Інформацію не зазначено

Кошторисна вартість за чергами

Інформацію не зазначено

Адреса

Адреса Адреса згідно експериментального порядку Наказ
Львівська обл., Львівський район, Новояричівська територіальна громада, с. Старий Яричів (станом на 01.01.2021), вулиця Заводська , б. 1 не присвоювалась не призначалась

Інформація про замовників

Правовий статус Назва
Юридична особа ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА"ЯРИЧ" (36767366)

Об’єкти будівництва

Інформацію не зазначено

Відповідальні особи

Посада Напрям експеритизи ПІб
Архітектор Архітектурне об'ємне проектування
ЗАЯЦЬ ЯРОСЛАВ МИХАЙЛОВИЧ (АА 000386)
Головний експерт проекту З питань міцності, надійності, довговічності
КНЯЗИК ВАСИЛЬ ДМИТРОВИЧ (АЕ 006455, АА 000387, АЕ 000079)

Інформація про проєктну документацію

Реєстраційний номер
PD01:7802-6956-5785-0722
Орган, що видав
ТОВ "НК" УКРБІЗНЕСПРОЕКТ" (39575329)
Вид будівництва
Реконструкція
Перелік видів робіт, виконаних проектувальником (генпроектувальником)
Проектування
Кількість стадій проектування
Одна стадія
Поточна стадія проектування
робочий проект (РП)
Код ДКБС
1251.5 Будівлі підприємств харчової промисловості
Об'єкт споруджуються із залученням бюджетних коштів, коштів державних і комунальних підприємств, установ та організацій, а також кредитів, наданих під державні гарантії?
Ні
Належність майнових прав на проектну документацію (право змінювати проектну документацію)
Не вказано
Дата договору на розробку документації
02.04.2021
Номер проектної документації
240-2021
Статус документа
Діючий

Додаток до експертного звіту

Робочий проєкт розроблений ТзОВ Національна компанія Укрбізнеспроект(м. Львів, вул. Зелена, 115б, головний архітектор проєкту - Гусак О. А., кваліфікаційний сертифікат АА № 001864, виданий 30.09.2013, головний інженер проєкту – Сорохтей В.М., кваліфікаційний сертифікат АР № 012176, виданий 06.07.2016), на підставі:

-                      завдання на проєктування, затвердженого замовником та погодженого генеральним проєктувальником;

-           містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва, затверджених наказом відділу архітектури, містобудування, земельних відносин та екології Новояричівської селищної ради Львівського району Львівської області від 10.06.2021 № 4.

Замовником додатково надано:

- копію витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 26.03.2021 № 250067146;

- копію витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 26.03.2021 № 250067605, кадастровий номер 4622186200:01:007:0031;

- копію технічного паспорта від 05.04.2021 року;

- топографічне знімання.

Клас наслідків (відповідальності) об’єкта – СС1, сукупний показник – СС1.

                                              Проєктні рішення

Генеральний план

Ділянка на якій розміщена будівля бісквітного цеху, яка підлягає реконструкції, розташована на вул. Заводська, 1 в с. Старий Яричів Львівського району Львівської області. Під’їзд та підходи на ділянку -  існуючі.

Робочим проєктом передбачено використання існуючої автостоянки для тимчасового зберігання автомобілів. Покриття під’їздів, стоянки - асфальтобетонне, тротуарів - асфальтобетонне.

Архітектурні рішення

Робочим проєктом передбачено реконструкцію будівлі бісквітного цеху з розширенням за рахунок надбудови з влаштуванням дільниці пакування печива.

Частина будівлі існуючого цеху, над якою запроєктована надбудова – одноповерхова, прямокутної форми в плані. Дах – односкатний, покриття – руберойд.

Проєктними рішеннями передбачено надбудову (в осях 25-28/Л-Р) другого поверху.

На першому поверсі існуючий склад готової продукції, допоміжне приміщення. На другому поверсі запроєктовано дільницю пакування, венткамери, допоміжне приміщення. Зв’язок між поверхами передбачено сходовими клітками типу СК1 та вантажним підйомником розмірами 2,50х1,20 м. Висота приміщень першого поверху – 4,40 м, приміщень другого поверху до низу виступаючих конструкцій – 3, 55 м.

Дах надбудови – односкатний, покриття даху – сендвіч-панелі з пінополіуретановим наповнювачем. Віконні блоки - металопластикові, дверні блоки та ворота – металеві.

Зовнішнє опорядження передбачено згідно з паспортом опорядження фасаду, внутрішнє опорядження - згідно з функціональним призначенням приміщень.

Конструкції будівельні

Конструктивна система існуючої будівлі – неповний каркас. Просторова жорсткість будівлі забезпечується горизонтальними та вертикальними зв’язками, елементами покриття. Основні конструктивні елементи: фундаменти – стаканного типу під колони та стрічкові монолітні залізобетонні під огороджуючі конструкції; колони – збірні залізобетонні; перекриття – збірне залізобетонне; зовнішні стіни - цегляні

Конструктивна система надбудови – металевий каркас з колонами. Зовнішні стіни – піноблоки, дахові конструкції – металеві.

 Робочий проєкт Реконструкція будівлі бісквітного цеху для встановлення лінії з виготовлення затяжного печива та тістечок типу сендвіч на ТОВ КФ Ярич за адресою: вул. Заводська, 1 с. Старий Яричів Львівського району Львівської області розроблено з дотриманням вимог до міцності, надійності та довговічності об’єкту будівництва. 

Виконавець звіту

Тетяна Марчук

Розділи